Aplikacja: Pełnia (app.pelnia)
Możesz w każdej chwili trwale usunąć swoje konto Pełnia i wszystkie powiązane z nim dane. Masz dwie drogi: bezpośrednio w aplikacji albo przez zgłoszenie na tej stronie.
Konto zostaje natychmiast usunięte z chmury, a wszystkie dane na urządzeniu są czyszczone, a aplikacja wraca do ekranu powitalnego.
Jeśli nie masz już dostępu do aplikacji, napisz na dzonsyt@gmail.com z adresu e-mail powiązanego z kontem i dopiskiem „Usunięcie konta". Zweryfikujemy zgłoszenie i usuniemy konto w ciągu 30 dni.
Usuwamy wszystkie dane powiązane z kontem, w tym:
Dane o cyklu menstruacyjnym nigdy nie opuszczają Twojego urządzenia — usuwasz je lokalnie w aplikacji (znikają też przy usunięciu konta i odinstalowaniu).
Dane usuwamy trwale, nie „zamrażamy" konta. Jeśli prawo wymaga zachowania określonych informacji (np. dowody rozliczeń zakupów subskrypcji przez Apple/Google) przez czas wynikający z przepisów, ograniczamy je do niezbędnego minimum i nie używamy do żadnych innych celów.
Pytania dotyczące danych: dzonsyt@gmail.com. Zobacz też Politykę prywatności.